26 Ocak 2012

DaMaTLıK

       Düğün hazırlığında en önemli detay gelinlik. Fakat damatlık seçmekte zormuş. Ben gelinliğime kolay karar verdim. Sadece prova ve ailelere göstermek için giydim. Eşim damatlık için modele karar vermekte biraz zorlandı. Sadece siyah takım elbise almak bile zor. Damatlık diye söylediğinizde parlak tuhaf şeyler gösteriyorlar. Biz daha sonrada kullanabilmek için mat normal siyah takım elbise baktık. Eşim içine yelek giyilen modelleri beğendi önce. Ama boyu normalden uzun olduğu için hepsi emanet gibi durdu. Ben hiç sevmediğim için değişiklik olsun diye smokin denemesini istedim. Ve aradığımız takımı böylece bulmuş olduk. Yaka kısmına parlak yakalık takılarak biraz daha gösterişli hale getirdiler. 

       Gebze Center DS Damat bu konuda çok yardımcı oldu. Tek problem oradaki gömlek bedenleri eşime olmadı. Kolları çok kısa geldi. Takım elbise alışverişimizde güneş gözlüğü de hediyeleri oldu. 

       Damatlık için bolca takım denemenizi tavsiye ederim. Her markanın kalıpları ve bedenleri birbirine uymuyor. Birinde olan model diğer markada üzerinizde hiç güzel durmayabiliyor.



3 yorum:

  1. Sayfanı keşfettiğimesevindim canım..
    Takibindeyim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldin inşallah zevk alırsın :)))

    YanıtlaSil
  3. ewet doğru bir paylaşım çok yardımcı oldun teşekkürler

    YanıtlaSil