8 Şubat 2012

öYLeSiNe ...

Son günlerde;

Biz kapalı işyerinde kendimize eğlence çıkarmaya çabaladık. IPAD2 ile çocuklar gibi oynadık. Bunun arasında blog sayfam nasıl görünüyor diye bi göz attım.


Bu kadar iş yoğunluğu arasında 20lik diş ağrım tutunca hastanenin yolunu tuttum. İnternet üzerinden randevu almanın hiçbir işe yaramadığını oraya gidince anladım. Değişmez gerçek sıra numarası alıp bir saate yakın sıranın gelmesini bekledim.


Dağın başına ıssız bir yere hastane kuran devletimi tebrik ettim. İnternetin normal zamanda bile çekeceği şüpheli bir yerde karın insan hayatının ne kadar daha zorlaştırılacağını düşündüm. Doktorların hastaya ne kadar saygısız davrandığını görüp bir daha gelirmiyim diye içimden düşünceler geçirdim.


Belediyemizin ne kadar güzel çalıştığını görüp ödediğim çevre temizlik vergisini ne kadar hak ediyorlar diye düşündüm. Yada insanımız ne kadar temizliğe önem vermiş !!!


İş yeri ne kadar kapalı olsada Buz pistinin yanında olunca çok üşüdük. Isınmak için bolbol kahve sıcak çikolata  tükettik.


Biraz değişim gerekli diyerek saçlarımı kestirdim.


Ayak numarası büyük birisi olarak hiçbir mağazada yağmur botu bulamayıp internet amcadan sipariş ettim. Siyah beklerken mor botları görünce şok oldum. Rengine aşık olup bir hafta hiç ayağımdan çıkarmadım :)))



Kendimi ne kadar korumaya çalışşamda malesef grip oldum. Basit bir soğuk algınlığı gibi görünsede izin alamadığım için beni çok zorluyor.Elimde peçeteyle geziyorum. Tabiki salya sümük halimi sizlere gösterme niyetim yok :))))

6 yorum:

  1. Saçlar harika olmuş güle güle kullan ama ense kısımlarını kısalt bence daha hoş durur

    YanıtlaSil
  2. Nekadar sade ve yalın bakıyorsun anlatımını cok seviyorum bloguma beklerim sevgiler,

    YanıtlaSil
  3. scissor hands81 resimlere bakarken bende aynısını düşündüm. Biraz kullandıktan sonra tekrar kısaltacağım.

    bernayıldız teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. çok geçmiş olsun canıımm..
    ne hoş bir yazı olmuş bu böylee:)
    emeğine sağlık..
    bol bol c. vitamini al ve çabucak iyileş inşallah.
    sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  5. birtutam kekik sağol canım :) elimden vitamin eksik olmuyor.

    YanıtlaSil
  6. Sana çok yakışan bir model olacaktur. Daha moderne bir kesim çünkü o,

    YanıtlaSil