10 Şubat 2012

MaLuM 14 ŞuBaT

       Şubat ayı demek ilk günden itibaren meşhur sevgililer gününe hazırlık demek. Sevgilisi olmayanların tatlı telaşa girdiği o güzel günü yalnız geçirmemek için çabaladığı, sevgili olanların heyecanla sürprizler beklediği bir gün. Bazılarımız içinse sıradan normal bir gün. Sadece insanlara para harcatmak için oluşturulmuş bir olay diye düşünenler bile var. Herkesin görüş ve düşüncesi farklı. Hepsine saygı duymalıyız.

       Blog sahibi olarak fikrimi sorarsanız bende bugünü özel bulan birisi değilim. Benim için Eylül derseniz helede 23 ü derseniz işte o özel ve aşk duygularını o zaman hissederim. 

       Neyse konumuza dönelim. Her nekadar bugünü biz önemli görmesekte önemli bulan gören kurum kuruluş bilimum işletmeler türlü türlü kampanyalar aktiviteler vs düzenliyorlar. Bana gelen bir mailden bahsetmek için bu postu hazırladım sizlere. Sevgililer gününü özel bulalım yada bulmayalım. Hediye almak için bahane olsun diyen biriyseniz size çok güzel bir adres söyleyeceğim. 

       Hem birine hediye alarak onu mutlu edebileceğiniz hemde aldığınız hediye karşılığında bir çocuğun hayatına sağlığına katkıda bulunabileceğiniz bir adres.



Kalbe giden yolu iyi bilenler, katkısız, en kaliteli malzemeden üretilmiş iki kalp kurabiye arasında çikolatanın lezzetine doyamayacaksınız...

Kalp Kurabiyeler







Çikobom

Ördekli Çikobomm

16,00 TL 125 gr / çapı 6 cm

10,00 TL 125 gr / çapı 6 cm

İşte size lezzetli mi lezzetli Çikolata Bombası Çikobommm!!! Lezzetli kek ve tamamen katkısız çikolata kaplaması ile sevgiliye en güzel hediye… İster sade, isterseniz minik aksesuarları ile çikobommm…



Portakal Şekerlemeli Kalp Çikolata



Canım Sevgilim Asetat Kutulu Magnet

Canım Sevgilim Kitap Ayracı

4,00 TL 5,5 x 7 cm

5,00 TL 5,5 x 7 cm

Canım sevgilim yazılı rozet-magnetler, kitap ayraçları LSVDÜKKAN’da… Sınırlı sayıda !!!




Sevgi Battaniyesi

Kırmızı - Siyah Battaniye
75,00 TL 95x135 cm
Pembe - Mavi battaniye
75.00Tl 95*135 cm


Değerli gönül dostumuz Sayın Günsu Güngör’den bu anlamlı günde anlamlı bir tasarım daha…
Patcwork sevgi battaniyeleri sizin ve sevdiklerinizin kalplerini ısıtacak!

Sevgi Magnetleri

Seramik atölyemizden size özel sevgi magnetleri ile sevginizi ölümsüz kılın...İsminizi yazın sizin için
hazırlayalım.

Sevgi Magnetleri
6.50 TL 5,5 * 7 Cm


Ve bunlar gibi daha birçok hediyelik ürüne LÖSEVin kendi sayfasından ulaşabilirsiniz. Sevgililer gününün bu çocuklara yardımcı olmak için bahane olmasını dilerim. 
Herkesin 14 Şubatı bu vesileyle kutlu olsun. 



5,00 TL 75 gr / 6x6 cm

Sevgililer Günü’nde çikolata tadında bir kalp!

11,00 TL 60 gr / 10x8,5 cm

2 yorum: